søndag 12. februar 2012

Kolla NY TOPPTRIM TUR

KOLLA

SØLVTOPP
Denne søndagen sto Kolla for tur! Sølvtopp! Å kjøre ut i Storlidalen en dag som denne er en naturopplevelse i seg selv! Ikke annet å si... Storlidalen er fantastisk!!!
Vi kjørte helt inn til veis ende og parkerte der. Når ho mor drar på tur er det faktiskt litt logistikk med telefon og alle beskjeder må gies og mottaes..selv om vi bare skal være borte en liten stund :-) Det skal pakkes litt om og ski må smøres.Løypa opp mot to-vattna var oppkjørt så vi gikk løypa ett stykke inn. Når vi så veien  gikk vi av denne løypa og gikk rett frem..over veien og videre opp gjennom skogen mot Londalen og Høa-rundt løypa.


Etter en stund ser vi toppen.. tror vi!?!


Løypene som ligger der er jo bare innbydende! Alltid! Kartet (p) er alltid med og må frem.... Og peking og drøfting og logiske utsagn hører med!


For en seksbarnsmor med diverse bekkenløsning og slike ting man utsettes for gjennom livet ..og som setter litt spor..er det livet før og etter FELLER!! Jeg bare DIGGER feller!!!
Ny tid!Flott tur til topps!! ALLTID samme gode følelsen når man står der...har funnet kassa..får av votterog finner fram boka og tanga!! Vindstille i dag og! Og kanon sikt!


Nett liten topp dette!Mitt andre klipp i år!


Sjekk dette! Tohatten ( tidligere gulltopp) og Kollatoppkassa!


Å nå toppen innebærer div photoshoot! Obligatorisk..! Veldig artig faktisk.. blir gjerne mange artige bilder før vi er fornøyde..selvutløseren går jo gjerne varm  og..


Både natur og vi   


Ser ikke så delikat ut kanskje ...men SÅÅ godt!


Egget er med


Ut i stjerne på toppen er også oblogatorisk!!


Det er det som er så fint med topptrim! Vi er mange med samme mål! VELDIG artig å treffe kjente.


Korte dager i januar. Man går hjemover i skumring!!


Det er sånn service i Storlidalen!! Helt topp å komme dit..Både før og etter tur!


                                                         Glad feelingen er der på tur ned og !

Solen går ned og skyggene legger seg i dalen.
Nok en kjempefin tur er snart over!

Storlidalen er enestående vakker!!!