tirsdag 20. mars 2012

BRATTSKARVENBRATTSKARVEN
mars 2012 
Denne turen  er ikke med i topptrimmen i år men vill bare dele den likevel her!
Å få ett signal fra Egil Morken om at det er tur over soløyfjellet på gang skaper stor tur-lyst!!
Denne turen tok jeg for tre års siden også. Det var den første skikkelige turen etter ulykka,så jeg kjente på litt forskjellige vibber denne dagen En STOR seier for meg den gangen å ta men over fjellet her.
Og dette er en meget fin tur som anbefales! Opp Nysæterlia..over soløy og Brattskarven ..så ned mot Dindalen via snøfjelltjerna!
Kanonfin tur!!
 Parkerte ved foten av Nysæter lia den fagre...Og fellene var det bare å klaske på først som sist! Det snakkes om monsterbakke i visse sammenheng.. man vet hva det snakkes om da man peser seg opp her!


Det er ikke bare på ski turer man kan oppleve "monsterbakker".. Det vet de fleste.. Når man vel er oppe etter ett skikkeli "karstøkkj" sitat Tare er følelesen bare helt rå! Utsikt og glede og tilfredshet over å være oppe!!! Det går fremover selv om det er motbakke!!..som noen sa en gang  og som man ikke må glemme da det er tungt......Alle er blide! Det GÅR virkelig fremover selv om det nok  merkelig lang tid før GPS sa " One kilometer"


Vita viddor , glittrande skare!! Gir GOD_feeling


 SÅÅ!! Ett magisk øyeblikk da fellene endelig skal av!!Vi er kommet opp!!I manko på egg i dag ble det brødskive.. Har en sønn som er inne på protein kost ;-) Egga fordufter av seg selv fra kjøleskjapet
Brunost på tur!! Outstanding!!


 Koppen med go og varm drekk.. Det gir go stund!!Vi var en kjempe gjeng på turen.. Men å ha med seg lillebror er sjelden vare. Ekstra trivelig! Marit Sofie er jo min faste turvenn så ofte vi kan..( Kunne vært oftere faktisk )


Alltid gla-stunder på tur!! Vi ler og  tuller med allt!!
Særlig hu herre her....


Guiden vår slår seg løs i yr glede over å være på kjente trakter!!Etter å ha gått med feller vet ALLE att skia trenger å smøres!!
Olav er rå på å smøre ski!!!
Dette er like fantastisk hver gang!!
Bilder av turgjengen må vi jo ha inni mellom. Vi bare gikk og gikk!! Følret helt topp!! Snøhetta til venstre i det fjerne.


Arnt-Owe og Egil
 Jentene er veldig glade!!

Vesle skarvenRachel og fjellene


Og der borte har vi snøhetta!!TOPPEN!!
Og lita bok var det der også!!
DET liker vi


Ut i stjerne på toppen!
Alltid! 
Vi snakker snøskavler..De var mjuke og fremdeles kanonføre!
Forbi snøfjelltjerna og ned mot dindalen her.
Det er jo helt rått!!


Atter en gang Egil!! Takk at jeg fikk bli med!!
Du er en super turleder!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar